Etablert i 2005, og drives av Åshild Erstad Hagen. Sirius holder til på Kolltveit, i et stort lokal på ca. 230 kvm. Med på laget er det dyktige og erfarne instruktører, som alltid gjør sitt beste for å veilede kursdeltakerne til økt kunnskap og gode opplevelser med hunden sin.

Vi holder kurs, treff, foredrag og privattimer. I butikken selger vi hundefòrene Acana og Orijen (tørrfòr), råfòr/frossenfòr fra Vom&Hundemat, samt produkter fra Yukon og Fenrir Hundesport.

Facebook siden vår brukes aktivt. Her finnes informasjon om aktuelle kurs, treff mm. Mer om de enkelte kursene finnes under «Arrangement». Butikken har Facebook gruppen; «Orijen, Acana, V&H, utstyr»

Vi leier også ut lokalet til andre som vil jobbe med hund, i liten eller større grad. Og til klubber og privatpersoner som vil leie for samlinger eller trening.

Kontakt: Chat på Facebook – Mail: info@siriushundesenter.com – Mobil: 991 66 144

OM MEG:

Åshild Erstad Hagen, 77- modell. Utdannet hundeinstruktør i 2002. Videre instruktørkurs trinn 1 og 2 i Sverige. Tatt eksamen i Instruktør trinn 2 Bruks (RIK), men ikke søkt autorisasjon. Godkjent instruktør for Rally Lydighet. Dommer for Karaktertest og Mentalbeskriving Hund (MH), og testleder Funksjonsanalyse (FA).

Jobber som Fagkonsulent i Tiltak for funksjonshemmede, Sund kommune, i hovedsak med barn og ungdom med spesielle behov. Utdannet Vernepleier i 2002 (3 årig). Videre utdannelser: Psykologi (1/2 år), Veiledningspedagogikk (1/2 år), Veiledningsutd. (1/2 år), Aggresjonsproblematikk (1/2 år), Master i samfunnsarbeid (ferdig 70stp av 120stp), Dyreassisterte Interaksjoner (15 stp.), Mellomledelse (1 år). Mye av utdanningene har jeg også kunne nytte i fht hundetrening og som instruktør.

Sammen med min mann har vi hatt 8 schäferhunder, og har nå Amon-Ra (8år), Beyla (6år) og Crom (14mnd.). Jeg har konkurrert med 3 egne hunder:
Lona; Lydighet kl.3, FH1 (Sporhundprøve), RSP2 (spor, felt og lydighet).
Astraia; IPO3, VPG1, SCHH3, SL3, FH2, RSP2, Blodsporprøve (godkjent). Nr. 2 NM SL (beste spor), Nr. 2 NM FH.
Beyla; IPO3, SL3, Lydighet kl.3, Rally Lydighet kl.3. Nr. 9 NM IPO.